Tuesday, May 24, 2011

CLUB MOVING - Otopeni/Bucuresti

Clubul de sanatate din Otopeni cu siguranta nu este pentru toate buzunarele. Face parte din categoria "World Class Fitness Romania" si se compara foarte bine la preturi. Desi este in Otopeni poate fi considerat un club de sanatate si pentru cei din Bucuresti ( sunt sanse sa ajungeti mai repede la Club Moving Otopeni decat la un club de sanatate din Bucuresti, la ce trafic exista in Bucuresti )

Am vizitat clubul pentru bazinul de inot.
Urasc cluburile care nu au o oferta de abonamente cu tarife clare publicate pe site. Banuiesc ca se merge pe idee ca lesini de fericire cand vezi clubul si banii nu mai conteaza :D



-/+TARIFE SI ABONAMENTE CLUB MOVING OTOPENI:
Oferta este, teoretic, personalizata si urmeaza sa primiti detalii doar vizitand clubul.
Noi am primit urmatoarea oferta:
Pentru plata pe un an acces DayTime:
1 AN INTEGRAL: 750 EURO
1 AN (PLATA IN 2 RATE): 800 EURO
1 AN (PLATA IN 3 RATE): 840 EURO
1 AN (PLATA IN 4 RATE): 960 EURO
Pentru plata lunara Acces DayTime:
99 euro/luna rezultand un total de 1.188/an

Acces FullTime
Exista posibilitatea de a accesa un card de reduceri LifeTime pentru care achitati 495 euro si alte plati in urma carora rezulta ca pentru a accesa 9 luni clubul la orice ora/activitati trebuie sa achitati 1026 euro.
Dupa ce trece un an primiti o reducere si platiti 828 euro pentru un an.

In luna septembrie 2010 au avut o oferta la DayTime 1 an. Trebuia achitat 588 euro pentru acces un an. (aproximativ 200 lei/luna )

Deci preturile nu sunt accesibile pentru toata lumea, avand in vedere ca trebuie sa efectuati o plata pentru o perioada mai mare. Spor la economisit daca doriti un abonament la Club Moving si nu aveti un salariu mai consistent.


DIMENSIUNE: 25m x 10m
ADANCIME aproximativ 1.80 in zona cea mai adanca.
+CURSURI INOT: Ofera cursuri initiere/perfectionare pentru copii dar si pentru adulti. Un mare PLUS pentru cursurile de perfectinare adulti care sunt cam rare pe piata din Bucuresti.
+APA teoretic 25-28 de grade. Nu exista posibilitatea de a verifica singur temperatura apei. Foarte curata ( nu am avut parte de neplaceri )
+ VESTIARUL este mobilat foarte modern si exista suficient spatiu pentru a scapa de senzatia de sufocare prezenta in alte cluburi din Bucuresti. Dotat cu "casute" individuale pentru care primiti o cheie la receptie
+ DUSURI - exista dusuri publice ( in cadrul bazinului de inot ) si individuale situate in vecinatatea vestiarelor. Spatiul este extrem de curat.
+/- acces cu slip sau sort de inot/strada, Nu exista un regulament in privinta echipamentului de inot. Daca doriti sa intrati in bazin cu sortul "trei sferturi" purtat cateva zile prin RATB, sunteti liber sa o faceti
+/- DUS obligatoriu inainte de intrare in bazin/nimeni nu te urmareste
- Un mare minus faptul ca nu exista nici un "salvamar"
+ ASPECT: clubul a implinit in 2011 un an de existenta. Toate zonele accesibile publicului sunt intretinute foarte bine, extrem de curate si cu un aspect foarte modern si relaxant.
+AGLOMERAT ? Bazinul de inot nu este aglomerat, am avut mereu suficient spatiu pentru a inota fara sa fiu incomodat de alte persoane.
+LIMITA DE TIMP nu exista. Puteti ramane in cadrul complexului pana la terminarea programului.


CUM SE AJUNGE LA CLUB MOVING OTOPENI ?
RATB: liniile EXPRES din Piata Presei Libere. Dupa ce coborati in statia RATB "primarie Otopeni", mergeti spre Bucuresti pana la Strada Polona. Exista si un banner al clubului care va indica directia cand ajungeti in dreptul strazii pe catre trebuie sa mergeti spre club.






Site: www.clubmoving.ro

PS: In 2011 au deschis si in Iasi un club sub aripa Moving. Pentru mai multe detalii accesati pagina iasi.clubmoving.ro